Informació general

El fort vent fa caure un dels semàfors de l'avinguda de la Diputació, a Vilafortuny

Per Redacció

Un operari recollia aquest matí els trossos del semàfor que ahir al vespre va caure a l'avinguda de la Diputació, a Vilafortuny

El fort vent va tornar a ser protagonista aquest passat cap de setmana de novembre. Les ratxes d'ahir diumenge van arribar als 82 km/h, i les de dissabte, als 69 km/h, segons indiquen les dades aportades per l'estació del Regueral, facilitades per la pàgina www.meteocambrils.com. Aquesta intensitat va provocar diferents incidències a Cambrils. Els Bombers van rebre tres avisos durant tot el dia de diumenge. El primer d'ells, a les 3 de la matinada, quan els avisaven de la possible caiguda d'una branca d'un arbre de l'avinguda de la Diputació, a l'alçada del número 70. Després, a les 8.20 hores del matí, també van intervenir en la subjecció d'una antena al carrer dels Pescadors, al barri del port. I per últim, ahir a les 9 de la nit, va caure un semàfor enmig de la calçada de l'avinguda de la Diputació, a l'alçada de la cantonada amb l'avinguda de Vilafortuny.

Actes ajornats

Dos dels actes convocats a l'aire lliure aquest diumenge van ser ajornats a causa de la forta ventada. El primer d'ells va ser la presentació oficial dels 25 equips de futbol de la Unió de Clubs de Futbol de Cambrils —UCF—, així com el partit posterior entre la UCF Cambrils - Oleastrum i el CF Ulldecona. També ahir diumenge es va decidir ajornar la ruta comentada al Parc Samà per descobrir fets passats durant la guerra civil. Aquesta activitat està emmarcada dins el cicle 'Exiliats i desplaçats: víctimes de la guerra civil' que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.


Senyal de trànsit caigut al passeig de La Salle, davant de la Biblioteca Municipal, ahir diumenge al matí

Comenta aquest article