Esports

El FC Cambrils suma una nova victòria i se situa en tercer lloc mentre que el Marina s'imposa al Vilafortuny en el derbi local de Tercera Territorial

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Sant Ildefons 0 - FC Cambrils 1

Victòria in extremis del
FC Cambrils al camp del Sant Ildefons. El gol del Cambrils, que suposava la victòria i els tres punts, el va aconseguir Toni al minut 89 d'un partit que el Cambrils va dominar en moltes de les seves fases. A la primera part el Cambrils va enviar dues pilotes al pal de la porteria del Sant Ildefons i, a banda, va disposar d'alguna altra ocasió clara de gol. A la segona part, el Cambrils va reclamar un penal que l'àrbitre no va voler assenyalar. I va ser als darrers compassos del partit quan el Cambrils es va endur el premi al seu joc. Amb aquests tres punts, l'equip cambrilenc es consolida en la tercera posició de la classificació, a tres punts dels dos primers classificats.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà, a casa, contra l'Olímpic Can Fatjó, el segon classificat.

Primera Territorial

UCF Cambrils-Oleastrum - Ulldecona (ajornat a causa del fort vent)

Detall del partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal entre el Marina i el Vilafortuny

Tercera Territorial

Marina 3 - Vilafortuny 1

Dissabte passat, a les 4 de la tarda i amb fort vent, es va disputar al camp municipal de futbol el derbi cambrilenc de Tercera Territorial entre el Marina i el Vilafortuny. El partit va començar malament pel Marina, ja que en el segon minut de joc, un defensor del Marina va fer una falta dins de l'àrea a un rival, motiu pel qual l'àrbitre va xiular penal. D'aquesta manera, el Vilafortuny s'avançava al marcador.
Tot i això, durant la resta de partit va ser el Marina el dominador del joc. I així, en un còrner, en el minut 25, Carlos feia l'empat a 1 a l'aprofitar un rebot. A la mitja part es va arribar amb l'empat. A la segona meitat, el Marina va ser qui controlava el partit, i va aconseguir, en el minut 55, el 2 a 1, obra de David Subirá. El Vilafortuny va intentar l'empat a dos, però en aquest intent, Diop aconseguia el definitiu 3 a 1. Cal destacar que en el final del partit, les dues plantilles van fer un berenar conjuntament.

El proper partit del Marina serà al camp del Riudecols, dissabte a la tarda, mentre que el Vilafortuny jugarà diumenge al matí, contra el Porrera.

Handbol

CH Cambrils 34 - H Sant Martí Adrianenc 32

 
L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils, sembla haver trobat la bona línia i ha sumat aquest passat dissabte la segona victòria consecutiva, després de derrotar el Sant Martí en un partit de gran igualtat en el que els cambrilencs van saber imposar-se.
L’encontre va començar amb una defensa molt oberta dels visitants que va desconcertar els cambrilencs en els primers atacs i els barcelonins van dominar durant bona part del primer temps, però amb curts avantatges. Poc abans del descans, els locals aconseguien un bon parcial que els posava per davant en el marcador, però al final del primer període es va arribar amb empat a 13 gols.
La segona meitat, també va començar amb domini visitant i la diferència va arribar a ser de quatre gols, just a l’equador del segon temps (19-23). Però un temps mort va canviar el desenllaç del partit, ja que en els següents minuts els locals van fer un parcial de 8 a 1, que els situava tres gols per damunt, quan quedaven menys de deu minuts per al final del partit. A partir d’aquí, un intercanvi continu de gols fins al 34-32 definitiu.
La setmana vinent els cambrilencs tornen a jugar a casa. En aquesta ocasió serà el torn del derbi tarragoní contra l’Amposta, dissabte a les 19 hores de la tarda al Palau Municipal d’Esports.

Futbol sala


CFS Mediterrani G. Sirvent 3 - Móra d'Ebre 2

El Mediterrani va guanyar al Móra d'Ebre en un partit jugat al contraatac, com ja va passar contra l'equip del Miami. Sembla que pel conjunt local, aquest canvi de jugar a la contra i fer ràpids contraatacs, deixant el pes del partit a l'equip contrari està donant bons resultats als cambrilencs. Tot i que en un primer moment el Móra d'Ebre es va avançar al marcador, el Mediterrani va saber reaccionar i donar-li la volta al partit.

Els gols del Mediterrani els van fer els jugadors Òscar, David i Joaquín. El pròxim partit es jugarà diumenge, a Salou, contra el Playas Salou, tot i que, com segons indica el Mediterrani, podria ser ajornat.

Comenta aquest article