Informació general

El PSC presenta una esmena de 50.000 euros als Pressupostos Generals de l'Estat per al Festival Internacional de Música

Per Redacció



L'espectacle de Los Vivancos va ser una de les actuacions estrella del passat Festival Internacional de Música, d'aquest passat mes d'agost
El grup socialista al Congrés ha presentat una esmena específica de 50.000 euros destinada al Festival Internacional de Música de Cambrils en el marc dels Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2010.

El diputat socialista reusenc Francesc Vallès així ho va confirmar ahir explicant que, "es tracta d'una partida destinada a un festival que ja ocupa un lloc destacat i merescut dins de l'escenari de festivals d'estiu del país. Cambrils, l'Ajuntament de Cambrils i la seva societat civil han sabut impulsar aquest Festival Internacional de Música, una referència cultural obligada dins del panorama del conjunt del Camp de Tarragona i és raonable que les diferents administracions, i en aquest cas l'Estat, ajudin econòmicament en la mesura de les seves possibilitats. D'aquí aquesta partida que hem presentat i que estic convençut que s'aprovarà sense oposició".

El grup socialista també ha presentat una sèrie d'esmenes per dotar econòmicament diferents festivals culturals de Tarragona, Reus i El Vendrell.

Comenta aquest article