Informació general

Tot a punt per a una nova edició de la festa "Posa't la gorra" a Port Aventura en solidaritat amb el càncer infantil

Per Redacció

Un any més, l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) està organitzant una nova campanya de la festa "Posa't la gorra" a Barcelona i a Tarragona, dirigida a sensibilitzar la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil.

A més de sensibilitzar i informar, aquesta campanya també té l'objectiu de recaptar fons amb la finalitat de pal·liar, en la mesura que sigui possible, les mancances en serveis i instal·lacions i recolzar el projecte de la casa d'acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer. Aquesta casa porta per nom La casa dels Xuklis, i ja s'ha començat a construir amb l'adequació d'unes instal·lacions hospitalàries per a tractaments ambulatoris i per mantenir els serveis que s'estan donant des de l'AFANOC a aquelles famílies que venen a rebre el tractament a Catalunya. En la passada edició de la festa "Posa't la gorra", Barcelona va reunir uns 9.000 assistens, mentre que a Port Aventura s'hi van aplegar més de 13.000 persones.

Des de l'AFANOC s'està treballant per a que el "Posa't la gorra 2009" sigui una gran festa plena d'activitats per a grans i petits. Així doncs, el proper 28 de novembre, Port Aventura tornarà a acollir aquesta gran festa amb tallers, pallassos, màgia, jocs i actuacions;  mentre que el dia 19 de desembre la festa tindrà lloc al Zoo de Barcelona. En ambdues festes, les gorres solidàries –que caldrà adquirir anticipadament per un preu de 12 euros– seran les grans protagonistes. Les gorres es podran adquirir al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils i als centres escolars.

Comenta aquest article