Esports

El FC Cambrils i el Vilafortuny treuen un empat, mentre que la UCF i el Marina cauen derrotats

Per Redacció

Dos jugadors del Mollerussa fan caure un jugador del Cambrils dins la seva àrea davant la mirada de l'àrbitre. L'àrbitre no va xiular penal i en el contracop d'aquesta jugada el Mollerussa va marcar el seu primer gol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Mollerussa 2

El guió del partit va ser similar al de fa 15 dies a l'estadi cambrilenc. Una primera part en què l'equip local surt amb les idees poc clares i l'adversari s'avança en el marcador. Aquesta vegada ho va fer amb dos gols arribant-se al descans amb aquest desavantatge. I a la segona part, la reacció. I en aquest cas no es va fer esperar. El FC Cambrils va sortir "endolladíssim" i va aconseguir el seu primer gol als 3 minuts de la represa, obra de Ramon en una jugada individual. El Cambrils va posar setge a la porteria del Mollerussa i va aconseguir l'empat de penal, transformat per Pedro, poc després que l'àrbitre hagués expulsat el defensa local Martí després d'una errada defensiva del Cambrils. Val a dir que en la jugada del penal l'àrbitre va expulsar un jugador del Mollerussa. El Cambrils va disposar d'ocasions clares per a guanyar però, en part per la falta d'encert, i en part per un linier que marcava continuats i més que dubtosos fores de joc a l'equip cambrilenc, el marcador ja no es va moure més. Després d'aquest resultat, el FC Cambrils ocupa la quarta posició en la classificació.
La propera setmana el Cambrils juga al camp del Sant Ildefons.

Primera Territorial

Reddis 4 - UCF Cambrils-Oleastrum 2

Nova derrota de la UCF Cambrils-Oleastrum, aquest cop al camp del Reddis, amb un marcador amb molts gols. A la mitja part del partit s'hi va arribar amb empat a 1 després que el Reddis s'avancés al marcador i la UCF Cambrils-Oleastrum empatés de penal al minut 43 de partit. A la represa i en pocs minuts, el Reddis es va posar amb un 3  1 al seu favor. els cambrilencs van retallar distàncies amb un gol de Samu però va ser el Reddis qui en el darrer minut del partit arrodonia el resultat de 4 a 2 al seu favor.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum juga a casa davant l'Ulldecona en una matinal en què es farà la presentació dels 25 equips que configuren l'estructura del club.

Tercera Territorial

Almoster 1  - Marina 0
 
Primera derrota de la temporada per a l'equip cambrilenc, que dissabte a la tarda va jugar al camp de l'Almoster. El partit es va presentar amb tres baixes significatives per part de l'equip cambrilenc, que de mica en mica va recuperant els jugadors lesionats. A la primera part, el partit va estar dominat pel Marina, que va tenir diferents ocasions de gol, però no va aconseguir marcar. A la segona part, el partit va seguir la mateixa tònica, tot i que va ser l'Almoster qui va marcar, en la sortida d'un corner. D'aquesta manera, van aconseguir l'únic gol del partit. El Marina va tenir algunes ocasions de gol, però el gol no va arribar. Així doncs, aquesta va ser la primera derrota de la temporada, i la reafirmació de que no ha començat gaire bé per a l'equip cambrilenc. Aquest proper dissabte, a les 16 hores de la tarda es jugarà el derbi local contra el Vilafortuny.

Jugada corresponent al partit disputat a l'estadi municipal entre el Vilafortuny i La Selva B

Vilafortuny 3 - La Selva B 3

El Vilafortuny va empatar en el seu enfrontament contra La Selva després de tenir gairebé la victòria a la mà. El partit va estar marcat per la igualtat i l'alternança en el marcador. Els locals van ser els primers en avançar-se en el primer quart d'hora de partit, tot i que només deu minuts després, La Selva aconseguia l'empat. Deu minuts després, en el 35, Arbó posava el Vilafortuny per davant en el marcador. No obstant, tan sols cinc minuts després arribava novament l'empat de La Selva, a cinc minuts pel descans. En la represa, i gairebé enfilant el final de l'encontre, el jugador local Ruiz marcava el 3 a 2 que semblava definitiu. A només cinc minuts per arribar al final del partit, La Selva tornava a marcar i posava el definitiu 3 a 3.

Bàsquet

CB Castellbisbal "B" 93 - CB Cambrils 54

El primer equip del CBC va sortir contundentment derrotat de la seva visita a la pista del Castellbisbal, per 93 a 54. L'equip cambrilenc arribava al partit amb quatre baixes molt importants en les seves files, entre aquestes la lesió d'Ignasi Esteve, que ha estat operat recentment d'un problema als lligaments del turmell, que el tindrà més de tres mesos de baixa.
El primer i el segon quart van ser d'un clar domini local amb molta intensitat en el seu joc i amb un impressionant tir exterior, anotant una desena de triples. A la mitja part, el CBC ja perdia per 31 punts. En la represa del partit, l'equip cambrilenc va sortir molt més encertat i va aconseguir retallar distàncies i situar-se a 19 punts. No obstant, en el darrer quart, els locals van tornar a prémer l'accelerador i van tornar a posar molta distància en el marcador. Una distància insalvable, tot i les bones actuacions d'Óscar Lázaro amb 20 punts i Rubén Martínez amb 13 punts. La manca de tir exterior dels cambrilencs i un cúmul de circumstàncies en contra van fer que el resultat fos tan negatiu.

Hoquei

CP Pla de Santa Maria 6  - Cambrils CH 7

El Cambrils visitava la pista del CP Pla de Santa Maria, i el capità cambrilenc, Joan Roig, només va necessitar 1’30 per inaugurar el marcador (0-1). La resposta local no es va fer esperar, i l’empat va pujar al marcador al minut 3’40” (1-1), però el cambrilenc Jordi Mirado va trencar novament l’empat al minut 4’36” (1-2). Aquesta alternança al marcador va fer presagiar un partit molt ajustat, i
així va ser, perquè al minut 9’15” el Pla va tornar a empatar el partit (2-2). Uns darrers minuts frenètics van marcar el final de la primera part. A 3 minuts de la mitja part, els locals es van posar per endavant en el marcador (3-2) al transformar una falta directa, però un inspirat Xavier Caparròs “Capi” en 43 segons va batre en dos cops al porter local, deixant el marcador a 34 segons del final del temps reglamentari en un més que ajustat 3-4, resultat en què es va arribar al descans.
La segona part va tenir dues cares ben diferents. Una primera, de clar domini cambrilenc, en què Jordi Mirado de falta directa va anotar al minut 3’23” el (3-5), i al minut 4’03”, August Villamayor va fer pujar el 3-6, que podia fer pensar que era gairebé definitiu. Una segona part, en què els locals es van treure la son de les orelles, i a 7 minuts del final del partit aconseguien empatar el partit (6-6), i ho deixaven tot per decidir, perquè qualsevol dels dos equips es podia endur els tres punts.
I l'equip que va donar el primer pas va ser el Cambrils de mans de Joan Roig que desfeia l’empat, i posava als cambrilencs a 6 minuts del final a un gol per endavant en el marcador (6-7). Els locals no es volien quedar sense punts, i ho van intentar fins al final, però una oportuna intervenció del porter cambrilenc, Lluís Libiano, a l’aturar una falta directe a un minut del final del partit amb tres jugadors cambrilenc a pista, va donar els tres punts a un Cambrils, que va creure en les seves possibilitats fins al final. El marcador no es va moure més, i el resultat final va ser un ajustat 6-7.
Amb aquesta nova victòria, el Cambrils CH es situa a la cinquena posició de la classificació general amb 15 punts, a només 2 punts del CP Masquefa, líder de la categoria.
El proper dissabte, el Cambrils CH rep, a les 18:00 hores al Palau Municipal d’Esports, la visita del CN Reus Ploms, un derbi que no deixa mai indiferent a ningú, i que sempre promet emocions.

Handbol

CH Martorell 31 - CH Cambrils 34

 
Primera victòria cambrilenca de la temporada, aconseguida en la visita a Martorell d’aquest passat dissabte. L’equip cambrilenc necessitava començar a sumar per deixar la cua de la classificació i ho va aconseguir a la pista d’un rival directe en la lluita per assolir la permanència. El partit començava amb els dos equips força nerviosos, conscients de la importància de l’encontre i les errades defensives a banda i banda sovintejaven. Cap dels dos equips podia imposar el seu joc i la igualtat va ser absoluta fins al descans (16-16). Tot quedava per decidir en la segona meitat.
A l'inici del segon període, semblava que res havia canviat, però ràpidament els cambrilencs van pressionar en defensa i van prendre la iniciativa (22-25). A partir d’aquí la diferència va anar sempre entre un i tres gols a favor dels visitants, que no aconseguien sentenciar el partit, però mantenien els locals a ratlla. Al final, els del Llobregat van fer una pressió a tota la pista, tot i que els cambrilencs van saber superar-la perfectament i van deixar el definitiu 31-34.
Després de sumar els dos primers punts, els cambrilencs deixen la última posició i afronten amb més moral els següents enfrontaments, contra el Sant Martí Adrianenc i l’Amposta. Ambdós encontres es disputaran al Palau Municipal d’Esports de Cambrils a les 19 hores de la tarda els dissabtes 7 i 14 de novembre respectivament. 

Futbol sala

Playas de Miami FS 7 - CFS Mediterrani-G Sirvent 7

El Mediterrani va treure un punt de la seva visita a la pista del líder. Un punt que sap a poc, ja que durant gairebé tot el partit, l'equip cambrilenc va anar per davant en el marcador. De fet, a la fi de la primera part, el Mediterrani guanyava 2 a 4. Durant tot el partit, l'equip cambrilenc es va trobar molt còmode jugant al contraatac i deixant que el Miami portés el pes del partit. No obstant, la mala sort en dues jugades de rebots van propiciar dos gols de l'equip local, que finalment va aconseguir la igualada en el marcador. Els gols dels cambrilencs van ser obra de Jonatan (3), Óscar (2), Joaquín (1) i Marce (1).
Aquest bon resultat a la pista del líder donarà moral a l'equip per afrontar els següents partits. El proper encontre serà el dissabte 7 de novembre al Palau Municipal d'Esports contra el Móra d'Ebre.

Comenta aquest article