Informació general

L’Associació de veïns del barri de la Parellada surt al carrer per celebrar una jornada informativa

Per Josep Maria Ferrando

Imatge de la carpa que l'associació de veïns del barri de la Parellada va instal·lar a la plaça de Carles Roig el passat diumenge

El passat diumenge al matí l'Associació de veïns del barri de la Parellada va instal·lar a la plaça de Carles Roig un punt d'informació per donar a tots els residents del barri l'oportunitat de saber de primera mà com s'ha gestat la creació d'aquesta nova associació veïnal i les primeres iniciatives que s'han dut a terme.

A més de la carpa també hi havia panells amb fotografies de diversos temes que interessen als veïns i que els membres de l'entitat han anat recollint als darrers mesos. Problemes com l'excessiu soroll que fan alguns vehicles –sobretot les motocicletes– la velocitat dels cotxes a segons quins carrers del barri, la qüestió problemàtica dels excrements de gossos, sobretot al parc del carrer de Jaume Ferran o d'altres temes puntuals de mobilitat són de moments les qüestions que s'han recollit.

La primera iniciativa que es presentarà a l'Ajuntament serà la recollida de signatures que fa unes setmanes porten a terme uns quants veïns per acabar amb la contaminació acústica produïda pels vehicles, sobretot a les nits. L'associació ha assumit aquestes queixes i farà les gestions necessàries per presentar les signatures recollides als responsables municipals. El punt d'informació també va servir perquè diversos veïns s'hagin fet socis de l'entitat. El mobiliari per la instal·lació del punt d'informació va ser cedit per l'Ajuntament.

Comenta aquest article