Informació general

L'associació "Saborea España" per fomentar el turisme gastronòmic, signa un conveni amb el Ministeri d'Indústria

Per Redacció

El passat dijous 22 d'octubre, es va signar un conveni entre el Secretari d'Estat de Turisme –Joan Mesquida– i el president del projecte gastronòmic "Saborea España", el cuiner basc Pedro Subijana. Recordem que aquesta associació és una iniciativa conjunta entre la Federación Española de Hostelería i l'Asociación Española de Destinos para el Desarrollo del Turismo Gastronómico, de la qual Cambrils n'és un dels socis fundadors juntament amb Lanzarote, Lleida, San Sebastián i Valladolid. A més, actualment Cambrils n'ostenta la seva vicepresidència en la persona de la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils, Anna López.

El projecte "Saborea España" té com a objectius principals millorar i diversificar la imatge internacional de la gastronomia espanyola i incrementar la seva competitivitat en el mercat turístic global. Des de "Saborea España" es dissenyaran nous esdeveniments gastronòmics que permetran la confecció d'un catàleg de productes turístics. La signatura d'aquest conveni amb el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, que té una vigència de tres anys, també permetrà el desenvolupament d'estratègies i formats de promoció i comercialització.

A banda, en el marc dels actes de la presidència espanyola de la Unió Europea en el primer semestre de 2010, també se celebrarà el I Congrés Europeu de Turisme i Gastronomia que tindrà lloc a Madrid el proper mes d'abril.

Comenta aquest article