Informació general

El conseller Nadal, disposat a debatre la millora de la carretera de Misericòrdia entre Cambrils i Reus

Per Redacció

Reclamen que aquesta carretera, coneguda com la de Misericòrdia, es converteixi en una autovia

El Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat —Joaquim Nadal—, es va comprometre ahir al migdia amb el president de la Cambra de Comerç de Reus —Isaac Sanromà— i els representants dels ajuntaments afectats pel traçat de la carretera de Misericòrdia, que va de Cambrils a Reus, estudiar detingudament les possibilitats de millorar l’actual projecte que la Generalitat contempla executar a la TV 3141.

Durant la reunió que van mantenir a Barcelona, a la seu de la Conselleria, Nadal va confirmar que l’administració autonòmica té previst a curt termini treure a informació pública l’estudi de millora que ha elaborat, que contempla accions puntuals com ara la construcció de dues rotondes per millorar la circulació. A partir d’aquí, el Conseller va demanar a la Cambra i als ajuntaments que presentin les esmenes al projecte que considerin convenients, iniciant així un procés de diàleg encaminat a donar resposta a les necessitats d’aquesta carretera.

Reunió "satisfactòria"

Pel president de la Cambra la reunió va ser “satisfactòria. Malgrat no donar resposta concreta a la nostra demanda de desdoblar la carretera, el Conseller tampoc ha tancat cap porta. S’ha de valorar molt positivament la seva absoluta predisposició al diàleg per aconseguir donar resposta a la nostra demanda històrica de satisfer com cal la connexió entre les dues principals ciutats del Baix Camp i, alhora, millorar la seguretat d’una carretera amb altíssima densitat de trànsit”.

La Cambra i els ajuntaments de Cambrils, Reus i Riudoms estudiaran ara, per mantenir la unitat d’acció en aquesta reivindicació històrica, presentar de manera conjunta les seves al·legacions a l’estudi informatiu.

Comenta aquest article