Elbereth Lanciano queda vuitena en la prova de llançament de martell al campionat d'Espanya cadet

L'atleta cambrilenca Elbereth Lanciano durant la prova del llançament de martell

Aquest passat cap de setmana es va disputar a l'estadi Moisès Llopart d'el Prat de Llobregat el campionat d'Espanya cadet d'atletisme a l'aire lliure. Aquest va ser el 80è campionat d'Espanya on van participar atletes cambrilencs al llarg de la història del Club d'Atletisme Cambrils. En aquesta ocasió, el club cambrilenc va ser representat per l'Elbereth Lanciano que va competir en la prova de llançament de martell i en la prova de llançament de pes.

La prova que encetava la competició va ser la del llançament de martell, l'Elbereth hi participava per sota de les seves possibilitats físiques degut a una grip que havia estat passant durant la setmana. Tot i així, l'Elbereth tornava a quedar finalista, condició reservada a les vuit primeres classificades. Amb un millor llançament de 38,99 metres assolia la 8a posició final. Per la tarda es va disputar la prova del llançament de pes. L'atleta cambrilenc va quedar 10a amb una marca de 9,68 metres.

Amb aquesta competició es va donar per acabada la temporada 2008-2009. Una temporada marcada pel 30è aniversari del Club Atletisme Cambrils. Durant aquests 30 anys han estat 27 els atletes que han sumat 117 participacions en campionats estatals assolint un total de 19 medalles: cinc d'or, cinc d'argent i nou de bronze.