Els regatistes Mon Cañellas i Roderic Miralles del CN Cambrils, primer i segon en la XXXIII Regata Los Roques

Imatge dels regatistes guanyadors de la regata

Aquest passat cap de setmana, 17 i 18 d'octubre, es va diputar al Club Nàutic de Cambrils, la XXXIII Regata Los Roques - I Trofeu Campa Biodiésel per a iots de la classe creuer. Aquesta és una de les proves més antigues del litoral tarragoní i del litoral català, i a més és puntuable per al campionat de Catalunya de creuers.

En la prova hi van prendre part un total de 25 embarcacions provinents dels principals clubs nàutics de Catalunya. Per part del Club Nàutic Cambrils hi van competir un total de 9 embarcacions, tres de les quals van aconseguir pujar al podi. Durant la jornada de dissabte es va poder realitzar la travessia prevista de 42 milles nàutiques fins el Far de Tortosa i tornada, mentre que la variabilitat del vent durant la jornada de diumenge, només va permetre disputar una de les dues proves previstes.

Pel que fa a les classificacions, aquestes van quedar de la següent manera: en la classificació general, el primer lloc va ser per a l'embarcació "Món de l'ona" de Ramon Cañellas del CN Cambrils, seguit de Lamu Timux de Roderic Miralles del CN Cambrils i Photogenika de Gorka Cugat del CN Hospitalet-Vandellòs.

En el grup 1 (classes 1 i 2), el primer lloc va ser per Ramon Cañellas, seguit de Gorka Cugat i Roderic Miralles; mentre que en el grup 2 (classe), el primer lloc va ser per a l'embarcació Sia Gormiti d'Ignacio de las Heras del CN Skipper, en segon lloc INXS-Productherm de Jordi Batlle del GEN Roses i en tercer lloc, Joia de Lluís Jordi del CN Cambrils.