Esports

Jaume Rué va guanyar la cronoescalada a la Teixeta que va aplegar 35 ciclistes

Per Jordi Blasi

Un total de 35 ciclistes –deu més que l'any passat– van participar el diumenge 11 d'octubre en la cronoescalada a la Teixeta, organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils, i que enguany ha arribat a la seva trentena edició.

A la prova hi van prendre part afeccionats a la bicicleta provinents de Cambrils, Vinyols i els Arcs, Vila-seca, Miami, l'Ametlla de Mar, Pratdip i Riudoms. La contrarellotge la va guanyar Jaume Rué de Riudoms amb un temps de 15’ 13”, seguit pel penyista cambrilenc Lluís Català que va fer un temps de 17’ 19”. Els forts cops de vents van fer que tots els corredors, excepte Manel Casadó de Miami, fessin pitjor temps respecte l'any passat.

Cal destacar la participació de tres infatigables veterans com el Jesús Esponey, el Manolo Canaldes i el Jordi Mariné Tarés, tot ells de Cambrils, com també la del ciclista més jove de tots, el Roger Pagès, de Vinyols i els Arcs, de 13 anys d'edat. La Penya Cicloturista Cambrils organitza aquesta contrarellotge sense ànim competitiu, només amb esperit de superació personal. Per això no està oberta a tothom. La seva finalitat és que el corredor, encara que sigui l'últim de la classificació, pugui demostrar que ha fet millor temps que en l'edició anterior. Sempre que el temps ho permeti, és clar.

Comenta aquest article