Informació general

Un greu accident de trànsit a la carretera de Misericòrdia se salda amb dos morts i dos ferits lleus

Per Redacció

Agents dels Mossos d'Esquadra al lloc del sinistre

A quarts de vuit d'aquest matí s'ha produït un greu accident de trànsit al quilòmetre 2 de la carretera de Misericòrdia, al terme municipal de Cambrils, en el que s'hi han vist implicats tres vehicles i que s'ha saldat amb el tràgic balanç de dues persones mortes i dues més que han resultat amb ferides lleus.
Es desconeixen les causes precises de l'accident. De moment els Mossos d'Esquadra han apuntat l'encalç lateral, és a dir, la col·lisió d'un dels vehicles contra la part posterior del que circulava davant seu.
El que també s'ha pogut saber és que una de les víctimes mortals és cambrilenca sense que se n'hagi pogut precisar la seva identitat.

L'accident s'ha produït en el tram sinuós que hi ha tot just a l'alçada del desguàs de vehicles de la riera de Riudoms. L'accident ha provocat un important col·lapse en aquesta via i s'han hagut de fer circular els vehicles per un camí del costat. El darrer vehicle accidentat, un BMW serie 1 de color blanc, ha estat retirat poc després de les 10 del matí i, mitja hora després, encara s'estava donant pas alternatiu, als camions, per aquesta carretera mentre que els turismes encara eren desviats cap el camí. Les retencions de trànsit a banda i banda continuaven sent importants.

Al lloc del sinistre s'hi han personat quatre dotacions del Mossos d'Esquadra i tres dels Bombers a més dels serveis sanitaris.

ÚLTIMA HORA

Cap al migdia s'ha conegut la identitat d'una de les víctimes mortals de l'accident. Es tracta de Joan Lluís Filella, marit de la regidora de Polítiques Socials i Salut, Maricel Llaveria. En conèixer-se aquest trist succés, l'Ajuntament ha anul·lat el ple extraordinari, que havia convocat per al proper dimarts 13 d'octubre, i en el que s'havia de fer l'aprovació inicials de les ordenances fiscals per a l'exercici 2010.

Comenta aquest article