Esports

El Vilafortuny inicia aquest dissabte la lliga a tercera territorial amb nombroses incorporacions

Per Raquel Samaniego

Imatge d'un partit del partit disputat entre el Vilafortuny i el Marina, la temporada passada a l'estadi municipal de futbol

El Vilafortuny inicia aquest dissabte la lliga a tercera territorial fora de casa, en un partit que es disputarà contra la Pastoreta de Reus a les 6 de la tarda. Ho farà amb una important renovació de plantilla, ja que només 8 jugadors de la temporada passada continuaran jugant amb aquest equip cambrilenc. Serà avui, divendres al vespre, durant els entrenaments, quan el conjunt directiu determini quins seran els 22 jugadors que formaran la plantilla definitiva del Vilafortuny, ja que actualment són més de 30 els joves que s'hi estan entrenant.

Una altra de les novetats d'enguany és la renovació de l'entrenador, que serà Álvaro, antic jugador del Reus; i del preparador físic, que es diu Fran i és professor d'educació física. El president continuarà sent Chencho Sánchez. Els jugadors que es mantenen a l'equip són David Espejo, Fonfreda, Miguel Sánchez, Eduard Piqué, Antonio Garrido, Joni, Álex i Juanlu. La resta de jugadors de la darrera temporada han marxat a jugar a altres equips, com per exemple al Salou, al Marina o a un nou equip sorgit a Camp Clar.

Comenta aquest article