Esports

Xavier Tarragó, entrenador del Cambrils Club d'Hoquei, presenta la seva dimissió

Per Redacció

Xavier Tarragó a la banqueta del Cambrils en el primer partit d'aquesta temporada davant el Riudebitlles

El fins ara entrenador de l'equip sènior del Cambrils Club d'Hoquei, Xavier Tarragó, va presentar la seva dimissió, aquest passat dimarts 6 d'octubre, després de la reunió mantinguda amb el cos tècnic, els coordinadors i membres de la junta directiva per a parlar de la marxa de l'equip sènior i, especialment, de la contundent derrota que va patir l'equip sènior davant el Cornellà, (6 a 0) aquest passat cap de setmana.
Les raons eximides pel fins ara tècnic del club han estat, segons la nota facilitada pel club, "les desavinences amb la resta del cos tècnic i dels coordinadors a l'hora de tirar endavant el projecte esportiu dissenyat per enguany". Recordem que el club havia modificat, per aquesta temporada, la coordinació dels diferents equips del club que havia passat a mans de Miquel Castel i Jordi Mirado, que, al mateix temps, són jugadors de l'equip sènior.
Xavier Tarragó era entrenador del Cambrils Club d'Hoquei des del setembre del 2007. Aquesta era, doncs, la seva tercera temporada al club.

Salva Franch, nou entrenador

El substitut de Tarragó a la banqueta del Cambrils és, des d'avui mateix, Salva Franch, un home format a la casa i que estava al capdavant dels equips júnior i juvenil del club. Segons la nota facilitada pel Cambrils Club d'Hoquei, Franch és la persona a qui "la junta directiva i la coordinació de l'entitat ha dipositat la seva total confiança".

Comenta aquest article