Recull

Rap a la pinya amb almívar

Lluïsa Muster
Ingredients (per a 4 persones)

• 4 talls ben grossos de rap
• 1 pot de pinya en almívar a rodanxes
• 3 cebes ben grosses tallades a rodanxes
(d’igual dimensions que les de pinya)
• 100 g de pinyons per fer la salsa
• 1/2 litre de brou de peix.

Preparació

Enfarinem els talls de rap i els de ceba. Els daurem a la paella, primer les rodanxes de rap i després les de ceba. Perquè quedi més vistós, és bo que al fregir les rodanxes de ceba, guardem l’ordre de les anelles. A continuació posem en una cassola els talls de rap, les rodanxes de pinya i les de ceba. Hi afegim el brou, els pinyons triturats i l’almívar de la pinya (al gust). Ha de fer un curt bull i ja es pot servir.

És un plat que permet ser preparat el dia abans i és adequat per a una celebració com el Nadal.




Comenta aquest article