Informació general

El Club Nàutic Cambrils homenatja els seus socis fundadors amb motiu del 45è aniversari del club

Per Redacció

A la imatge, els socis fundadors del Club Nàutic Cambrils. D'esquerra a dreta: Joaquim Oliva Valls, Encarnación Callizo –vídua de Bargalló–, Lluís Gibert, Josep M. Roger, Alberto Talayero, Rodolf Font, Guillermo Moreno, Josep Pedrell i Josep M. Besora

El passat dissabte 5 de setembre, el Club Nàutic de Cambrils va celebrar un sopar social, amb motiu del 45è aniversari del club, en el que es va retre un homenatge als socis fundadors del club.

Un centenar de persones, entre socis actuals i socis de les diferents èpoques del club, es van donar cita en aquest sopar de gala celebrat a l'edifici social del club, i en al qual també hi van assistir l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Cambrils –Oliver Klein– i l'exalcalde de Cambrils, Josep M. Panicello. El president del Club Nàutic de Cambrils –Joaquim Oliva– va fer entrega d'una insígnia del club als socis fundadors.

El sopar també va ser amenitzat per un duet de violinistes que van posar l'ambient musical a la vetllada. Aquesta festa també va servir per posar el punt i final a les activitats d'aquest estiu 2009.

Comenta aquest article