Recull

Truita de botifarra i pinyons

Neus Pàmies
Ingredients (per a 4 persones)

• 150 g de pinyons
• 250 g de botifarra blanca (o negra)
• 2 patates mitjanes a troços (no s’han de tallar, sinó trencar-les com fan els pescadors)
• 1/2 dotzena d’ous
• Un polsim de canyella

Preparació

En primer lloc, torrem els pinyons a la paella. Una vegada torrats, els retirem i en la mateixa paella hi posarem l’oli i les patates trencades. Les courem a foc lent. Si convé, al final, aixafem les patates amb una forquilla. A continuació hi afegirem la botifarra blanca o negra ben esmicolada. A banda, batem els ous i hi afegim els pinyons, les patates aixafades, el polsim de canyella i la botifarra, i ho remanem tot ben remenat. Després ho posem tot a la paella, que ha d’estar ben calenta, amb una mica d’oli perquè no s’aferri. Quan la truita estigui daurada d’una cara, amb el tombatruites li donem el tomb i daurarem l’altra.





Comenta aquest article