Esports

Presentació oficial de la plantilla de la UCF Cambrils-Oleastrum i victòria davant el Juneda CF

Per Berta Ruiz

Plantilla i directiva de la UCF Cambrils-Oleastrum

La UCF Cambrils-Oleastrum va presentar-se ahir oficialment davant l'afició als nous estadis municipals de futbol. L'acte es va iniciar passades les dotze del migdia, i sota una fina pluja que va caure durant una bona estona.

Posada en marxa d'un nou club

Durant el parlament, els responsables del club van destacar la importància de la "posada en escena del primer equip del club", un nou club que neix de la fusió de l'Oleastrum, l'EF Veterans de Cambrils, el club Cardenal Vidal i Barraquer, els clubs de veterans Veterans de Futbol de Cambrils, els veterans de Vilafortuny i el Club Esportiu Veterans de Cambrils. Segons van destacar durant la presentació, "hem treballat per assolir la fita de la unificació del futbol de Cambrils. Volem que el nostre club sigui la casa de tothom, on tots ens trobem bé i puguem treballar per fer del futbol de Cambrils un referent a la comarca. Avui presentem el nostre equip amateur, i més endavant ho farem amb els equips de futbol base. En els actuals moments econòmics ha estat molt complicat muntar un equip amateur competitiu. Esperem haver-ho fet".

Finalment, des de la directiva de la UCF Cambrils-Oleastrum també es va voler agrair el suport de l'Ajuntament de Cambrils, de la Federació Catalana de Futbol, de tots els patrocinadors i col·laboradors, de la resta de clubs de futbol de Cambrils, el FC Cambrils, l'AE de Vilafortuny i l'AE Marina Futbol Club.

Presentació de la nova plantilla, tècnics i directius

Tot seguit, es va fer la presentació de la nova plantilla per a la temporada 2009-2010. Aquesta està formada per: Dani Vidal i Jose Maria Gómez com a porters; Raül Domínguez, Rubén Gallardo, Lucas Piñeiro i Silvio Salomon com a defenses; Joel Gracia, Dani López, David Francés, Mata, Raimon Margalef, David Cabildo, Xavier Sunyer i David Rovira com a centrecampistes i Albert Jiménez, Marc Maluk, Ezequiel Quero i Samuel García com a davanters. El nou entrenador és Juan Carlos Caballero "Juank"; el coordinador és Juan Rabassó i Eduard Patiño és el segon entrenador. El delegat del primer equip és Emilio Fermín Jiménez; el vicepresident esportiu és Francisco Javier Ferre; el president és Eduard Martí i el president honorífic és José Luis Valadés.

Un cop feta la presentació de tots els jugadors, es va iniciar el partit amistós contra el Juneda CF, equip de la Primera Territorial lleidatana. L'equip cambrilenc va endur-se la victòria per 4 a 2.

Un moment del partit entre la UCF Cambrils-Oleastrum i el Juneda CF

Comenta aquest article