Informació general

La dona que va deixar un ancià lligat al cotxe està acusada d'haver maltractat dos ancians més de Mont-roig

Per Redacció

El passat divendres a la tarda, la Policia Local va detenir una dona acusada de lligar i tancar a un ancià, veí de Mont-roig del Camp, dins del seu cotxe a ple sol mentre ella anava a dinar, prop de l'estació de trens de Cambrils. Els serveis jurídics de l’Ajuntament de Mont-roig estudien la viabilitat de personar-se com a acusació popular contra aquesta dona, imputada per dos delictes de tracte vexatori i maltractaments contra aquest ancià de 83 anys. Els Serveis Socials de l’Ajuntament i diversos veïns de la població, asseguren que existeixen indicis per a afirmar que l’acusada tindria antecedents semblants amb dos ancians més de Mont-roig, a qui hauria lliurat un tracte similar en els darrers anys.

L'acusada hauria actuat en tots els casos amb el mateix modus operandi: s’hauria acostat als ancians, solters i sense família propera, per a guanyar-se la seva confiança i aconseguir viure a les seves cases. Ja convivint en el mateix espai, presumptament els hauria maltractat i obligat a viure en condicions insalubres. Precisament les queixes veïnals respecte de la brutícia acumulada a les casa va portar a l’Ajuntament a fer diversos requeriments administratius que van ser desatesos pels propietaris.

Serveis Socials de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a més, nega la relació familiar que s’atribueix a l’acusada i l’ancià veí del municipi.

Comenta aquest article