Esports

Les activitats esportives i lúdiques de l'Estiu d'en Cambri s'acomiaden amb una festa aquàtica a la piscina municipal

Per Berta Ruiz

La piscina municipal va acollir la festa aquàtica, el passat dissabte a la tarda

El passat dissabte 29 d'agost, la piscina municipal del Palau Municipal d'Esports va ser l'escenari escollit per celebrar la Cambrifesta 2009 per posar el punt i final a les activitats d'estiu emmarcades en el programa "l'Estiu d'en Cambri".

Entre les 5 i les 8 de la tarda molts usuaris, grans i petits, van participar de la festa aquàtica, dels jocs inflables, de l'animació i de la música que va sonar durant tota la tarda. De fet, aquesta mateixa setmana es clouran les darreres activitats de l'estiu, que al llarg del mes de juliol, el mes d'agost i la darrera setmana del mes de juny han configurat els cursos i activitats lúdiques i esportives per a nens d'entre els 3 i els 16 anys. A banda, tal i com ha explicat el coordinador de l'Àrea d'Esports –Jordi Ferré– a Revista Cambrils Diari Digital, durant aquest estiu també s'han realitzat cursos de natació i "aquamaster" per adults, cursos de natació per a nadons i d'altres cursos de natació de perfeccionament.

Enguany, es calcula que han passat per les activitats unes 1.300 persones, una xifra lleugerament inferior a l'assolida l'any passat, quan es va arribar a prop de les 1.500 inscripcions.

Comenta aquest article