Informació general

Els Mossos d'Esquadra detenen un veí de Cambrils per falsificar un xec per valor de més de 23.000 euros

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra van tenir el passat 24 d'agost, un veí de Cambrils de 45 anys d'edat i de nacionalitat uruguaiana, acusat dels delictes de falsificació documental, estafa i simulació de delicte.

Segons les investigacions dels Mossos d'Esquadra, el detingut hauria interceptat un xec provinent d'una empresa d'Aragó a nom d'una altra empresa per valor de més de 23.000 euros. El detingut hauria modificat aquest xec i l'hauria ingressat al seu compte corrent. Uns dies després, el mateix individu va denunciar davant dels Mossos d'Esquadra que una altra persona li havia donat aquest pagaré, el qual no va poder fer efectiu perquè estava falsificat. Els investigadors sospiten que va denunciar aquest fet per tal de simular que ell havia estat estafat. Per aquesta qüestió, també ha estat imputat per una simulació de delicte.

Cal destacar que aquesta no era la primera vegada que aquest individu falsificava presumptament un xec, ja que feia unes dues setmanes també havia estat detingut per un cas similar. En aquesta ocasió, l'home hauria modificat un altre xec a nom d'una empresa i que en un principi era de només 664 euros, tot i que ell el va ingressar amb un import de més de 14.000 euros. En aquest cas, havia pogut fer tres reintegraments abans de ser enxampat.

El detingut ha passat a disposició del Jutjat d'Instruccions en funcions de guàrdia de Tarragona.

Comenta aquest article