Informació general

S'inicien les obres per arranjar la zona verda de davant del CEIP Guillem Fortuny, als Ametllers

Per Redacció

Aspecte sobre plànol que tindrà la nova zona verda dels Ametllers, propera al CEIP Guillem Fortuny

La zona verda que hi ha davant del CEIP Guillem Fortuny, al barri dels Ametllers, tindrà aviat un nou aspecte. Les obres d'arranjament d'aquest espai verd ja han començat, i segons expliquen els veïns, tècnics de l'Ajuntament els han assegurat que abans de que comenci la temporada escolar les obres estaran finalitzades. En aquesta zona es restauraran els jocs infantils que ja hi ha, arranjaran els camins de passeig, anivellaran el terreny amb terrasses que impedeixin l'escorrentia de terres, plantaran vegetació, instal·laran bancs i taules, una font d'aigua i milloraran la il·luminació nocturna per evitar actes vandàlics i conductes incíviques.

Principals actuacions de l'Ajuntament



Imatge de les obres d'arranjament de la zona verda, que tenen previst finalitzar abans del curs escolar
Als parterres que queden per sota del carril bici i per damunt del carrer Pisa s’hi realitzarà una plantació amb planta arbustiva, de baix consum d’aigua, i la superfície anirà coberta amb graves i s’optaria per una densitat que permeti el pas de la gent. Pel que fa a la part de baix d’aquests parterres, tocant a la vorera, s’hi col·locarà un semblant a les travesses de fusta per tal d’evitar problemes d’escorrentia.
 
D'altra banda, als parterres que queden per fora del carril bici i que limiten amb el carrer Belgrad i amb el carrer Berna s’hi plantaran algunes espècies arbustives i arbòries i es millorarà la superfície actual amb aportació de terres. Per últim, als que estan situats a l’interior del carril bici i que envolten l’àrea de jocs infantils, es realitzarà una plantació d’arbrat a la zona que actualment està sense vegetació, per tal de donar més ombra, així com també es millorarà la superfície amb terres.

Comenta aquest article