Informació general

Adif realitzarà obres de millora a l'estació de tren de Cambrils

Per Redacció

Aspecte actual de l'estació de tren de Cambrils

El Ministeri de Foment, a través d'Adif, realitzarà obres de millora en vuit estacions de la demarcació de Tarragona amb un import total de 604.200 euros. Aquestes actuacions s'emmarquen en la realització d'una setantena de projectes a 52 estacions d'arreu de Catalunya, amb una inversió de 2,7 milions d'euros, per tal de millorar la qualitat del servei de ferrocarril.

En les estacions de Cambrils i l'Aldea s'implantarà un sistema automàtic per al tancament de les portes i es renovaran els panells d'informació. Les actuacions a l'estació de Cambrils es complementaran amb la modernització del sistema d'il·luminació mitjançant la col·locació de llumeneres. A banda, també s'efectuaran diferents treballs a les estacions de Tarragona, Salou, Torredembarra, L'Arboç i el Vendrell.

Aquests treballs estan inclosos dins del Fons Especial de l'Estat per a la Dinamització de l'Economia i el Treball, per tal de crear llocs de treball. A més, aquests projectes també s'emmarquen en el pla global d'inversions que Adif està duent a terme per millorar les seves instal·lacions i infraestructures de la xarxa ferroviària d'ample convencional a Catalunya.

Els projectes es duran a terme durant els propers mesos i comprendran treballs de petita i mitjana envergadura que s'executaran a cada estació en funció de les necessitats i requeriments del seu estat actual.

Comenta aquest article