Informació general

El CEIP La Bòbila tindrà capacitat per a 300 alumnes el proper curs escolar

Per Redacció

Aspecte dels treballs que s'estan realitzant al CEIP La Bòbila, amb la instal·lació de dos nous barracons

Aquest proper curs escolar 2009-2010, el CEIP La Bòbila –situat a prop de la Vil·la Romana de la Llosa– ampliarà la seva capacitat en 120 alumnes més i podrà acollir a un total de 300 alumnes entre els cursos de P3 d'Educació Infantil i cinquè d'Educació Primària. De fet, aquests dies s'està treballant en la instal·lació de dos nous barracons que permetrà aquesta ampliació del nombre d'alumnes del centre.

En aquests dos nous barracons s'instal·laran quatre noves classes que comptaran amb tots els serveis de calefacció, lavabos i magatzem. Està previst que el centre vagi incorporant les dues línies completes d'Educació Infantil fins a sisè de Primària, tot i que el proper curs només acollirà fins a alumnes de cinquè.

El curs passat, el CEIP La Bòbila va comptar amb un total de 149 alumnes matriculats, i a data d'avui ja hi ha 107 alumnes matriculats en Educació Infantil i 72 alumnes matriculats en Educació Primària. No obstant, cal recordar que el gran gruix de les matriculacions escolars es faran aquest proper mes de setembre.

Comenta aquest article