Informació general

Els Mossos detenen quatre persones relacionades amb l'emmagatzematge i la venda de material falsificat a Cambrils i Salou

Per Redacció

 
 
 Imatges del material intervingut en els dos locals situats a l'avinguda de la Diputació a Cambrils
Un dispositiu regional dels Mossos d'Esquadra, dissenyat per detectar delictes contra la propietat intel·lectual, va permetre els passats 18 i 19 d'agost detenir a dues persones i imputar-ne a dues més, així com el decomís de gairebé 2.500 articles falsificats a Cambrils i a Salou.

Dos locals de l'avinguda de la Diputació

Les investigacions dels Mossos d'Esquadra van permetre la localització de dos locals situats a l'avinguda de la Diputació de Cambrils, on presumptament es venien bosses, moneders, roba, rellotges, ulleres i d'altres objectes falsificats. El passat dimarts a la tarda, els Mossos d'Esquadra juntament amb la col·laboració de la Policia Local de Cambrils van dur a terme una inspecció en aquests dos locals, on es van trobar més de 1.200 articles de marques conegudes de roba, complements i ulleres, però d'una qualitat inferior. Per aquest motiu, es va imputar els dos propietaris dels locals –un veí de Vila-seca de 45 anys i de nacionalitat senegalesa i una veïna de Vila-seca de 38 anys i de nacionalitat senegalesa– per un delicte contra la propietat intel·lectual.

Detencions a Salou

Un dia després, la nit del dimecres 19 d'agost, agents dels Mossos d'Esquadra també van enxampar dos individus més carregant caixes a una furgoneta des d'un pis situat al carrer de Logronyo de Salou. Els agents van sospitar que a dins de les caixes hi podria haver material falsificat i, després d'identificar-se, van comprovar que en una de les caixes hi havia moneders i bosses d'una coneguda marca presumptament falsifiacades. En obrir la resta de les caixes, els agents van comprovar que hi havia objectes com ulleres, moneders i rellotges de diverses marques falsificades. Per això, es va procedir a la detenció de dos joves veïns de Salou, de 18 i 25 anys respectivament i de nacionalitat senegalesa, per un delicte contra la propietat intel·lectual. En total es van decomissar més de 1.200 objectes.

Els investigadors sospiten que aquests dos individus es dedicaven a emmagatzemar els articles per tal de distribuir-los a venedors al detall que operen a tota la Costa Daurada.

Comenta aquest article