Societat

El port cambrilenc acull una nova edició del Mercat del Mar

Per Redacció

En el Mercat del Mar es poden trobar diferents productes artesanals, com embotits, bijuteria o llaminadures. A la imatge, pa acabat d'amassar per fer-lo en un forn de llenya a la mateixa parada

Al llarg d'aquest cap de setmana, ha estat instal·lat a la façana marítima del port el Mercat del Mar, que tancarà les seves parades avui dilluns. Aquest espai ha gaudit d'una bona assistència de visitants, ja que un nombrós públic s'hi ha acostat durant aquests darrers dies, en els què ha pogut comprar tot tipus de productes artesanals com embotits, pa acabat de fer, llaminadures i d'altres objectes ben diversos.

Enguany, el Mercat del Mar ha fet parada a Cambrils en quatre ocasions, ja que es va muntar durant la Festa Major de Sant Pere, per la festa de la Mare de Déu del Carme, el primer cap de setmana del mes d'agost i aquest darrer cap de setmana, que serà l'últim d'aquest any. L'any passat es va encetar aquesta iniciativa durant la Festa Major de Sant Pere, i enguany s'ha consolidat amb aquests quatre caps de setmana durant els mesos d'estiu.

El Mercat del Mar ha comptat aquest cap de setmana amb una bona afluència de gent

Comenta aquest article