Societat

La posada en marxa de l'Agrupament Escolta Mestral s'ajorna

Per Lluís Rovira i Barenys



L'Agrupament Escolta Mestral ha ajornat la seva posada en marxa
La posada en marxa de l'agrupament escolta marí, anomenat també Agrupament Escolta Mestral, s'ha ajornat. La intenció inicial dels impulsors de l'agrupament, tal com havien avançat aquest passat mes d'abril a Revista Cambrils Diari Digital, era la de fer un seguit d'activitats, aquest estiu, de cara a la promoció de les activitats marineres així com a la formació de monitors. Però davant del que consideren una "manca de resposta per part de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament" s'ha decidit encetar una nova via en la posada en marxa d'aquest projecte.

Així doncs, segons ha explicat Ramon Canalda a Revista Cambrils Diari Digital, "constituirem l'ateneu del mar, és a dir, una entitat marc, fora de l'àmbit municipal, on hi tingui cabuda l'Agrupament Escolta Marí així com tot tipus de gent interessats a portar a terme qualsevol aspecte relacionat amb l'àmbit mariner en qualsevol de les seves vessants. Hi poden tenir cabuda activitats infantils i juvenils, de recuperació històrica, de tradicions, cantades d'havaneres,...". Aquest projecte de l'ateneu del mar, segons Canalda, es començarà a constituir a partir d'aquest mes de setembre.

Pel que fa a la manca de resposta municipal respecte al projecte inicial, Canalda manifesta sentir-se decebut, "a més, per aquest motiu hem perdut dues activitats obertes a tothom que s'havien de portar a terme aquest estiu així com una beca per assistir a uns campaments nàutics a Las Palmas de Gran Canària, juntament amb membres de l'agrupament marí de Barcelona i de Gran Canària.

Comenta aquest article