Informació general

L’Ajuntament de Cambrils edita la nova Guia Formativa 2009-2010

Per Redacció

L’Ajuntament de Cambrils ha editat la nova guia formativa 2009-2010, que recull tota l’oferta formativa promoguda per l’Ajuntament i que compta amb preus assequibles i subvencionats. L’objectiu és crear una eina útil que permeti als usuaris trobar la formació que més s’adeqüi a les seves necessitats, promovent el creixement professional i personal. 

La guia, que compta amb una tirada de 8.000 exemplars, pot trobar-se a qualsevol dels edificis municipals, així com consultar-se des del web www.cambrils.org. En aquesta guia es poden trobar diferents cursos. En primer lloc, de formació professionalitzadora municipal i aula d'idiomes, que consta d'un total de 30 cursos, 11 d'ells d'idiomes, també de tecnologies de la informació i la comunicació, administració i oficines, serveis a la comunitat, hoteleria i turisme, etc. Per a tots aquests estudis s'obrirà el període de matriculació el dia 1 de setembre.

D'altra banda, per primer cop figurarà a la guia un espai dedicat a l’Aula Mentor de Cambrils, amb l’objectiu de fer arribar a més persones aquest servei de formació on-line que actualment ofereix 28 cursos de temàtica diversa dintre dels àmbits de la salut i l'educació, el món de l’empresa, medi ambient, cultura i formació general, informàtica, idiomes, etc. La matrícula en Aula Mentor està permanent oberta, excepte a l’agost.

Formació ocupacional

Els cursos de formació ocupacionals estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i estan dirigits prioritàriament per a persones en atur, tot i que també hi podran accedir treballadors en actiu. Aquest any s’ha optat per diversificar i flexibilitzar l’oferta formativa i fer-la més accessible i, per aquest motiu, s’ofereixen un major nombre de cursos, un total de 9. A diferència d’altres anys, però, seran d’una durada més curta. La matrícula ja està oberta pels cursos de dissenyador web i multimèdia.

També dins de l'àrea cultural s’han organitzat diferents cursos de temàtica d’art i creació, ball i dansa, creixement personal i salut, activitats infantils, etc. Les dates de matriculació per antics i nous alumnes estan indicats a la Guia.

Comenta aquest article