Informació general

La diputada Montserrat Nebrera es reuneix a Cambrils amb responsables territorials del PP

Per Lluís Rovira i Barenys

Montserrat Nebrera al costat del president local del PP, Lluís Llorens, i d'altres dirigents territorials del PP, ahir al migdia

La diputada del PP al Parlament de Catalunya, Montserrat Nebrera, va ser ahir a Cambrils per assistir a una trobada amb gent del PP de la demarcació de Tarragona, entre els que hi havia el president local del PP, Lluís Llorens, i el regidor de l'Ajuntament de Cambrils Francesc Garriga, que "ens han donat suport des del començament a la idea que teníem de com ha de ser el partit", tal com va manifestar a Revista Cambrils Diari Digital.
Cal recordar que, l'any passat, Nebrera va optar a la presidència del PP de Catalunya liderant una corrent renovadora que, finalment, no va prosperar. La diputada del PP es va referir als suports rebuts a la seva candidatura com "una manera d'entendre el que hauria de ser el futur del PP per constituir una veritable alternativa de poder. Jo crec que el sentiment majoritari de la gent a Catalunya és liberal conservador. A Catalunya hi ha d'haver un PP totalment integrat al territori, que no deixi de banda el seu projecte global que es diu Espanya però que entén perfectament que ha de parlar dels temes que interessen aquí amb lideratges que es fan aquí. Això crec que es va palesar en aquell moment i la gent que va donar suport a aquella idea es manté en contacte perquè es manté l'esperança. Un congrés no és el final de res, és solament l'inici d'un equip de persones que, entre d'altres coses, han trobat amistats que van més enllà de l'activitat política".

Discrepàncies amb les declaracions de De Cospedal

Aquests darrers dies Montserrat Nebrera ha saltat al primer pla de l'actualitat política per haver manifestat en un programa de TV3 que les declaracions fetes per la secretària general del partit, Maria Dolores de Cospedal, denunciant escoltes telefòniques a dirigents del PP no es podien provar. Sobre el rebombori mediàtic que han causat les seves declaracions Nebrera considera que "és donar massa voltes a un comentari que té a veure amb una reflexió de sentit comú, més enllà del que podria ser el discurs típic de la política i que crec que és el que està matant l'arrel i l'ànima del que a la gent li agradaria que fos la política."
Pel que fa al tema de les escoltes telefòniques a dirigents del PP, Nebrera va dir que no les descartava, "entre d'altres coses perquè fa massa temps que vivim en una societat especialment intervinguda i sabem que les noves tecnologies es poden posar tant al servei del bé com al servei del mal. Però una cosa és això i l'altra és la possibilitat de provar aquestes escoltes. I davant d'aquest panorama jo crec que és més important tenir prudència."

Visita a Cambrils

L'estada a Cambrils li va servir a Nebrera per refrescar la seva imatge del nostre municipi, "la remodelació actual del port no l'havia vist. Havia estat a Cambrils fa anys i veig que és una ciutat que ha sabut integrar allò que havia estat amb la modernitat. A més, hi ha una certa sensació de racionalització de la platja que en altres llocs del territori català no es dóna".

Comenta aquest article