Societat

Cambrils acull des d'avui la 1a Convenció Internacional del Tatuatge amb una cinquantena de professionals

Per Berta Ruiz



Jordi Savall i Juanma Matarrodona –un dels organitzadors de l'esdeveniment– ahir en la roda de premsa de presentació
Des d'avui divendres, i al llarg de tot el cap de setmana, el Palau Municipal d'Esports de Cambrils acollirà la 1a Cambrils Tatoo Convention, una convenció internacional del tatuatge que aplegarà els millors tatuadors del món. Ahir, el regidor de Joventut i Festes de l'Ajuntament de Cambrils –Jordi Savall– i un des organitzadors de l'esdeveniment –Juanma Matarrodona– feien la presentació en roda de premsa d'aquest esdeveniment, que serà el primer d'aquestes característiques a la província de Tarragona.

47 tatuadors professionals

La productora MLBC és l'organitzadora d'aquesta convenció, que al llarg dels tres dies aplegarà un total de 47 estands amb professionals del món del tatuatge i estands de material relacionat amb aquest món, així com espectacles musicals, concerts en directe, danses de la polinèsia, fusion art, bodypainting –pintura sobre el cos–, piercings i concursos per escollir els millors tatuatges en les diferents categories: el millor tatuatge en blanc i negre, el millor en color, el millor tatuatge fet a mà alçada i el millor de cada dia. El darrer dia també s'escollirà el millor tatuatge de la convenció.

Les màximes mesures de seguretat i higiene

Tant el regidor Jordi Savall com Juanma Matarrodona van insistir en diverses ocasions que la convenció internacional de tatuatges de Cambrils compta amb totes les mesures de seguretat sanitàries i higièniques, ja que la llei això ho obliga. De fet, la normativa establerta per la Generalitat de Catalunya és la més estricta de totes les comunitats autònomes de l'Estat i una de les més restrictives d'Europa. Segons van dir, "cada estand compta amb totes les mesures sanitàries i tots els requeriments que marca la llei. Cada estand que hi haurà instal·lat a la convenció és com si fos un local obert al públic".

El preu de l'entrada a la convenció per un dia és de 10 euros, mentre que el passi pels tres dies és de 25 euros.

Comenta aquest article