Informació general

Els ajuntaments de Reus i de Salou es reuneixen per tractar els problemes d'abocaments al barranc de Barenys

Per Cedida



Les crescudes d'aigües del barranc de Barenys afecten el litoral de llevant de Cambrils
Ahir dilluns 3 d'agost, l'alcalde de Reus –Lluís Miquel Pérez– i l'alcalde de Salou –Pere Granados– es van reunir a l'Ajuntament de Reus per tal de buscar solucions als problemes ocasionats pels abocaments i per les crescudes d'aigües del barranc de Barenys que afecten a les poblacions costaneres de Salou i a Cambrils, en el seu litoral de llevant.

La reunió va servir per fer un seguiment de les inversions que porta a terme l'Ajuntament de Reus en el marc del Pla Director de Sanejament per minimitzar els abocaments a la xarxa i per establir nous protocols de col·laboració en matèria d'aigües i de sanejament. Tant Reus com Salou també van acordar realitzar una nova reunió amb l'Agència Catalana de l'Aigua.

Ampliació de la depuradora de Reus

L'alcalde de Salou –Pere Granados– va explicar que hi ha el compromís per fer una ampliació de la depuradors d'aigües residuals de Reus, així com la construcció d'un nou dipòsit de 40.000 metres cúbics que estarà ubicat a la capçalera de la depuradora d'aigües. Des de l'Ajuntament de Salou també s'ha apuntat que se segueix treballant en paral·lel per al desviament del barranc de Barenys.

Comenta aquest article