Informació general

Una carpa fixa a la zona esportiva albergarà tot tipus d'actes lúdics, esportius i associatius

Per Raquel Samaniego

La nova carpa estarà situada dins del recinte dels nous camps de futbol, concretament a la zona més propera al vial contigu a la riera d'Alforja, l'avinguda de Charles Darwin

Aquest setembre s'iniciarà la instal·lació d'una carpa fixa de 1.200 metres quadrats a la zona esportiva de Cambrils, concretament a l'interior del recinte dels nous camps de futbol, a la zona més propera al vial contigu a la riera d'Alforja, l'avinguda de Charles Darwin. Es tracta d'un envelat de 20 metres d'ample, 60 de llargada i 4 d'alçada que albergarà diferents actes lúdics, esportius i associatius a partir de meitats d'octubre. Les parets d'aquesta carpa tindran dues capes d'alumini amb una càmera d'aire interior per tal de mantenir el fred o la calor dins el recinte. El sostre serà de lona, que també serà de doble capa.

La capacitat d'aquesta carpa serà per unes 1.000 o 1.200 persones, depenent de l'activitat o acte que s'hi realitzi. Segons ha explicat el regidor de Festes i Joventut —Jordi Savall— "en aquest emplaçament s'hi podran fer tot tipus d'actes com entrenaments esportius, concerts, el sopar de la fam, activitats del programa juvenil 'Carretera i Manta'... Es tracta d'un nou lloc per poder descentralitzar alguns dels serveis que s'ofereixen al Palau Municipal d'Esports".

Zona propera al terreny on es celebra el Cambrirock

S'esperava que pel Festival Cambrirock d'aquest 2009 la carpa estigués llesta per poder albergar algun dels seus concerts, tot i que finalment no ha pogut ser així. Pel que fa a aquesta propera edició, Savall apunta que només falta lligar alguns petits detalls publicitaris, i que en dues setmanes el terreny on s'ubicarà l'escenari estarà llest. El proper dilluns, dia 3 d'agost, s'iniciarà la campanya publicitària en diverses televisions, entre les que se troba Antena 3.

Comenta aquest article