Cultura

El Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus presenta les bases per a la dotzena edició

Per Redacció

La 12a edició del Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus ja escalfa motors i ja s'han publicat les bases per inscriure's. El concurs estatal se celebrarà a Cambrils entre els dies 24 i 27 de febrer de 2010, mentre que el concurs europeu se celebrarà entre els dies 3 i 6 de març a Reus.

El FEC és un festival professional en el què hi participen tant estudiants de cinema, com directors, programadors i creadors audiovisuals. A més, aquest festival europeu és un dels primers aparadors de l'any en projectar els millors curtmetratges estatals i europeus realitzats l'any anterior. A banda, també esdevé cada any en un espai de reflexió i creació de curts, a través de cursos universitaris, sessions escolars, tallers infantils i d'altres activitats parel·leles entorn el festival.

El FEC és un únic festival amb dues seus: a Cambrils es projecten els curtmetratges estatals, mentre que a Reus es projecten els curtmetratges europeus. A més, en aquesta propera edició seguiran les activitats habituals dels dos certàmens, com el concurs de microfilms, el crèdit universitari, les exposicions o les sessions especials.

A la pàgina web del festival www.fecfestival.com es poden descarregar les bases i la fitxa d'inscripció. També es poden inscriure els curtmetratges a través de la pàgina web de ShortfilmDepot a l'adreça www.shortfilmdepot.com. La data límit per presentar els treballs serà el proper 30 de novembre i en aquesta edició es repartiran 14.500 euros en premis.

Comenta aquest article