Esports

Dues renovacions i quatre fitxatges deixen gairebé enllestida la plantilla del FC Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Àlex Cañas, a l'esquerra, és un dels jugadors a qui s'ha renovat mentre que Toni Cabrero, a la dreta, és baixa

En els darrers dies, la junta directiva del FC Cambrils ha concretat dues renovacions i el fitxatge de quatre nous jugadors. Les renovacions són les dels jugadors Àlex Cañas i Roger Montreal.
D'altra banda, ela darrers fitxatges del FC Cambrils són Ike Romera i Dani Robles, provinents del Catllar; Ivan Robles, fitxat al Morell; i Pau Gama, procedent del Rubí. Aquest capítol, però, no està tancat i el club cambrilenc està pendent de fer un parell o tres de fitxatges per a deixar enllestida una plantilla de 19-20 jugadors per aquesta propera temporada.
D'altra banda, els fins ara jugadors del FC Cambrils Toni Cabrero i Edu Maestre són baixa en la plantilla.

Primer partit de pretemporada contra l'Amposta

Aquest proper divendres 31 de juliol el FC Cambrils es posa en marxa i a partir de la setmana vinent s'inicien els entrenaments. El club ja té enllestit el calendari de partits de pretemporada. El primer dels partits es jugarà el dissabte 8 d'agost, a les 7 de la tarda, al nou estadi municipal cambrilenc davant l'Amposta, l'equip que aquesta temporada entrena el cambrilenc i exentrenador del FC Cambrils, Fran Artiga. El segon partit es jugarà el dia 12 d'agost a 2/4 de 9 del vespre, també a casa, i tindrà com a rival a una altre equip de Tercera Divisió, la Pobla de Mafumet.
El 16 d'agost el FC Cambrils jugarà un amistós al camp del Duesaigües i el 19 d'agost, a casa i a 2/4 de 9 del vespre, davant del juvenil del Nàstic.
El 23 d'agost esl FC Cambrils disputarà un torneig a Tortosa en el que també hi participen la Rapitenca, el Tortosa i el Remolins Bítem. El següent partit de pretemporada es jugarà el dia 27 d'agost i està pendent de confirmació el rival, que podria ser el Reddis o els Valls.
La presentació oficial de la plantilla es farà el 5 de setembre al nou estadi municipal, a 2/4 de 6 de la tarda, en un partit que tindrà com a rival l'Ascó.
El campionat de lliga per a Preferent comença el 12 de setembre i el Cambrils disputa el seu primer partit al camp del Roquetenc. El diumenge 20 de setembre serà l'estrena a casa, a les 5 de la tarda, davant el Martorell. El tercer partit de la temporada torna a ser un derbi territorial que enfrontarà el Torreforta i el Cambrils.

Comenta aquest article