Informació general

Un home senegalès, veí de Cambrils, detingut amb altres tres persones per traficar amb drogues a Salou

Per Redacció

Un dispositiu especial d’agents dels Mossos d’Esquadra contra el petit tràfic de drogues a Salou, va permetre, la matinada del dissabte 25 de juliol, la detenció de quatre persones acusades d’un delicte contra la salut pública. En les darreres setmanes s’havia detectat la venda de substàncies estupefaents prop de la zona d’oci de Salou, per la qual cosa, es va decidir tirar endavant un operatiu específic per tal d’enxampar als venedors. Entre els arrestats hi ha Maussa D, veí de Cambrils de 23 anys i de nacionalitat senegalesa. Amb ell també van detenir a Cheikh N., veí de Salou de 24 anys i nacionalitat senegalesa, Juan M.G., veí de Salou de 22 anys i nacionalitat colombiana i Mamadou K., veí de Salou de 27 anys i nacionalitat guineana.

Al dispositiu hi van participar tant efectius de la comissaria de districte de Salou – Vila-seca, com de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat d’Investigació (UI) de l’ABP del Tarragonès. L’objectiu era identificar i detenir als petits traficants, que normalment es posicionaven en punts concrets per oferir les substàncies tant a turistes com a altres persones que transitessin per la zona d’oci.

A tots quatre detinguts se’ls va enxampar mentre duien a terme una venda de diferents substàncies estupefaents. De fet, a Cheikh N. se li va decomissar haixix, al veí de Cambrils cocaïna, a Juan M.G., també cocaïna i a Mamadou K. ambdues substàncies. A banda de les detencions, durant el dispositiu també es van identificar 18 persones.

Comenta aquest article