Societat

La colla gegantera Tota l'Endenga intensifica els intercanvis amb altres colles

Per Lluís Rovira i Barenys

Ballada final al Replà, a la Trobada gegantera de Vinyols i els Arcs

La colla gegantera Tota l'Endenga ha intensificat les ja clàssiques sortides estiuenques a d'altres poblacions com a intercanvi a la Trobada de Gegants de l'any que ve. La Trobada de Gegants de l'any que ve és especial ja que s'arriba a la 10a edició. Des de la colla gegantera ja s'està començant a treballar de cara a fer una trobada força especial i amb un bon nombre de colles.

Actuacions a Vinyols i Riudecanyes

Aquest passat dissabte a la tarda els gegants Ermengol i Magdalena, el gegantó Cabo Quiñones, els nanos i el grup de grallers i timbalers de Tota l'Endenga van actuar a Vinyols i els Arcs en el marc de la trobada de gegants d'aquesta població. Van ser cinc les colles participants en el cercavila que va recórrer els carrers de la veïna població.
L'endemà diumenge, el mateix sèquit de Tota l'Endenga es desplaçava a Riudecanyes on era la colla invitada a la cercavila de la tarda, acompanyant a la colla de capgrossos, grallers i timbalers de Riudecanyes. La cercavila va ser força animada i seguida per molta gent que es trobava en plena celebració de la Festa Major en honor als copatrons Sant Abdó i Sant Senén.
La setmana anterior, Tota l'Endenga va actuar a Mont-roig del Camp.

Cercavila pels carrers de Riudecanyes, aquest passat diumenge a la tarda

Comenta aquest article