Esports

L'equip amateur de la UCF Cambrils-Oleastrum es posa en marxa

Per Lluís Rovira i Barenys

Els candidats a formar part de la plantilla de l'UCF Cambrils- Oleastrum van iniciar, ahir al vespre, el primer entrenament

L'equip amateur de la UCF Cambrils-Oleastrum es va posar en marxa, ahir el vespre. Al voltant d'una trentena de jugadors es van donar cita a les instal·lacions municipals del camp de futbol per rebre les instruccions del nou míster, Juanca, i posar-se a treballar. Juanca tindrà com a segon entrenador a l'exjugador de l'Oleastrum Mariano.
D'altre banda, de la plantilla de l'Oleastrum que jugava la temporada passada només queden quatre jugadors que són Eze, Manu, Joel i Ruben. La resta de jugadors provenen del juvenil de l'any passat de l'EF Veterans i alguns altres s'han repescat en altres clubs.

Segons van informar els responsables del club, la intenció es fer una tria d'aquests jugadors i configurar una plantilla de 18 per a afrontar aquesta propera temporada a la Primera Territorial. El primer partit de pretemporada es disputarà aquest proper dissabte a les 7 de la tarda al nou estadi municipal i tindrà com a rival el Riudoms.

Pel que fa a la resta de categories del club, ja s'han determinat els coordinadors de cadascuna d'elles i s'està enllestint la nominació dels coordinadors generals del club. Els diferents equips que militaran a Preferent o a Primera Divisió s'aniran posant en funcionament, de manera progressiva, durant aquest proper mes d'agost. la resta ho faran a principis del mes de setembre.

L'entrenador de la UCF Cambrils-Oleastrum, Juanca, donant instruccions als jugadors

Comenta aquest article