Informació general

nena hípica

Per Berta Ruiz

Va guanyar la seva reprisse ap en doma clàssica al castells i copa costa daurada
15 dies abans va quedar tercera a l’Open Esports Club Barcelona, en la categoria d’alta escola espanyola.
Altres resultats de la temporada: 25-26 juliol a la fira de sant jaume de reus, va quedar primera a la reprisse ap de doma clàssica. I va ser segona a la categoria d’alta escola espanyola.
Diferències: l’alta escola és molt més tècnica que la doma clàssica.
També a la fira sant jaume es va estrenar la julia franch, 8 anys, 7a de 28 inscrits. Va debutar. Reprisse de doma clàssica.
Temporada: ara ha començat la temporada fins al desembre.
Properes competicions al setembre a la hípica antonio santiago, a barcelona també es farà l’equs catalònia d’alta escola; i girona també.
A concursar va començar l’any passat, que va tenir molt bons resultats. Un any en competició. Abans, 3 o 4 anys, muntant a cavall. 11 anys. Escola d’equitació antonio santiago, que és el seu professor.
A l’estiu, cada dia hi ha entrenaments i en època escolar un o dos dies a la setmana.
El cavall és propietat Albero IV. Anna se n’ocupa de tot, de la neteja...
15 alumnes a escola.
Estem a la competició de la lliga de tarragona, i a veure com acaba. Són les puntuacions de tots els concursos dels afiliats a la lliga catalana. I a alta escola pot optar a l’octubre al campionat de catalunya (és una final de dos dies a girona)