Excel·lents resultats del Cambrils Club Natació en els darrers Campionats de Catalunya d'Estiu

A dalt, Noelia García i Sergio Sánchez amb les medalles aconseguides. A sota, tots els nedadors que constitueixen l'equip benjamí.
El Cambrils Club Natació assoleix uns bons resultats en els darrers campionats de Catalunya de Natació d'Estiu 2009.

Categoria benjamí

Els dies 27 i 28 de juny, la piscina Sant Jordi de Barcelona va acollir el campionat en la categoria benjamí. Per part del club cambrilenc, els resultats més destacats van ser pel nedador Sergio Sánchez que va quedar en primera posició i per tant Campió de Catalunya en la modalitat de 100 metres braça; també aconseguí el tercer lloc dels 200 metres estils. Mentre que Pablo Gil i Claudia Anglés van quedar entre les 8 primeres posicions. Pablo Gil aconseguí un cinquè lloc en els 100 metres d'esquena i un setè lloc en els 200 metres estils; Claudia Anglés acabava en una vuitena posició en els 50 metres d'estil papallona. Pel que fa a la modalitat de relleus s'aconseguiren molt bones posicions, sempre entre les 6 primeres.

Els resultats del Cambrils Club Natació en la categoria benjamí són realment excepcionals, sent el millor Club de la província i el nedador Sergio Sánchez el millor nedador provincial per tercer any consecutiu.

Categoria aleví

D'altra banda, en la categoria aleví, la competició va tenir lloc entre els dies 17 i 19 de juliol a la piscina del Reus Ploms. La nedadora cambrilenca Noelia García va aconseguir una medalla de plata en els 100 metres d'estil papallona, va ser medalla de bronze en els 200 metres lliures i va obtenir un sisè lloc en els 400 metres lliures.

Categoria infantil

Pel que fa a la categoria infantil, la competició es va celebrar al CN Cornellà des del dia 9 fins al dia 12 de juliol. Els nedadors cambrilencs van obtenir uns resultats compresos entre els 20 primers de la seva especialitat i va haver-hi millores rellevants dels seus temps personals.

Categoria júnior

Finalment, en la categoria júnior les proves es realitzaren a la piscina del CN Sabadell entre els dies 2 i 5 de juliol. Alba Gallardo va obtenir la sisena posició en la modalitats dels 200 metres d'esquena i en Juan José Muñoz la vuitena posició de la mateixa modalitat.

Els propers 27 i 28 de juliol, el nedador cambrilenc Yeray Agundez participarà en els Campionats d'Espanya que se celebraran a Barcelona.

Així doncs, el Cambrils Club Natació es consolida com el club amb el millor equip de la província, destacant especialment tant la categoria dels benjamins com la dels alevins, i assegura que de ben segur els resultats continuaran sent igual de bons o encara millors.