Cultura

"Géminis" de Laura Álvarez és la darrera proposta pictòrica de la Sala Àmbits

Per Berta Ruiz

Laura Álvarez amb la seva obra "Géminis", a la sala Àmbits

"Géminis" és la darrera proposta pictòrica que es pot trobar a la Sala Àmbits del Centre Cultural i Ocupacional, fins el proper 22 d'agost. Laura Álvarez –professora del taller de pintura i dibuix del Centre Cultural i Ocupacional– n'és l'autora d'aquesta acolorida mostra de pintura acrílica sobre tela.

Una exposició molt acolorida

Laura Álvarez ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls de la seva darrera exposició en solitari. Una exposició que destaca plenament pels seus colors, molt vius i llampants. Sobre la temàtica, Álvarez va comentar que hi ha una mica de tot, "figures, paisatges i també algunes composicions abstractes. Però el més important en tots aquests quadres és el color, molt viu, i la manera d'harmonitzar els colors de la manera que jo sentia en el moment que ho estava pintant".

Sobre el títol de l'exposició, Géminis, Laura Álvarez va comentar que "hi ha un quadre que porta aquest títol, en el què hi surt una parella, i em va agradar com a títol per a l'exposició. A més, jo tinc un germà bessó i també sóc bessons com a signe de l'horòscop. També, perquè m'agrada la dualitat i les coses complementàries".

Professora del taller de pintura i dibuix del Centre Cultural

Álvarez és professora dels tallers de pintura i dibuix del Centre Cultural i Ocupacional des de fa uns 6 anys. En aquestes classes hi participen nens –els dissabtes al matí– i adults, que tenen classes els dilluns, dimecres i divendres. Segons va comentar la professora d'aquests tallers, "hi ha alumnes que repeteixen, d'altres que comencen cada any... Aquest taller és una tradició".

Després de cloure el curs de pintura i dibuix que imparteix, Álvarez també té l'oportunitat de mostrar els seus treballs. Tal i com va dir, "a final de curs és quan tinc més temps i m'hi he posat per acabar els treballs que tenia a mitges, i que durant l'any no tinc tant de temps". Aquesta no és la primera exposició en solitari de Laura Álvarez, ja que en d'altres ocasions també havia exposat per diferents països d'Europa on ha viscut com Alemanya, França, Itàlia i també a Estats Units. Des de fa 7 anys viu a Salou, i a Cambrils també havia exposat a l'Espai El Pati i a la sala d'exposicions del Club Nàutic.

Comenta aquest article