Informació general

La regidora de Turisme, Ana López, vicepresidenta de l’Asociación Española de Destinos para la Promoción del Turismo Gastronómico

Per Redacció

Membres de l'Asociació Española de Destinos para la Promoción del Turismo Gastronómico

Cambrils, Lanzarote, Lleida, San Sebastián i Valladolid són els socis promotors d'aquest projecte: l’Asociación Española de Destinos para la Promoción del Turismo Gastronómico.

L’Associació, en aquesta primera etapa, estarà presidida pel regidor de turisme de San Sebastián, Enrique Ramos i la vicepresidència estarà representada per Cambrils, en la persona d’Ana López, regidora de Turisme.

Aquest és el resultat de més d’un any de tasques prèvies en les que els representants de les destinacions promotores del projecte han estat treballant per poder construir una de les iniciatives, en l’àmbit del turisme gastronòmic, més importants dels darrers anys: la creació del Club de Producto de Turismo Gastronómico de España. Aquesta iniciativa, que compta amb el recolzament des dels seus inicis de la Secretaria d’Estat de Turisme, té com a principal objectiu generar una categoria  de producte gastronòmic a nivell nacional, afavorir la promoció i comercialització del turisme gastronòmic a Espanya i a l’exterior i coordinar les activitats en benefici de la globalitat de les destinacions membres. Tot això garantint que el producte que s’ofereix és de qualitat.

Com a estratègia per enfortir el Club de Producte s’està avançant en la plena integració al projecte del sector privat. És per això que a mitjan juliol es tancarà un acord estratègic amb la FEHR (Federación Española de Hostelería) per al desenvolupament conjunt d’una sèrie d’accions orientades a la promoció i difusió del producte i de les destinacions.

Per al finançament del projecte en les seves dues primeres fases es compta amb les pròpies aportacions de l’associació, les aportacions de la Secretaria d’Estat de Turisme i dels diferents socis col·laboradors que s’aniran incorporant al projecte.

Comenta aquest article