Informació general

S'engega un pla de prevenció d'accidents a la xarxa viària secundària del Camp de Tarragona

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van posar en marxa a principis d'aquest mes una campanya especial de prevenció d'accidents a les carreteres de la xarxa viària secundària del Camp de Tarragona. Una campanya que s'allargarà fins el proper 31 d'agost.

L'objectiu és recordar als conductors la importància d'una conducció prudent i responsable, incrementar la percepció de vigilància per part dels usuaris de la via i reduir la indisciplina viària. D'aquesta manera, s'incideix en evitar conductes com les velocitats inadequades, maniobres antireglamentàries, conducció sota els efectes de l'alcohol o les drogues, totes comeses fora de les vies principals, donat que es detecta que el 64% dels accidents es concentren en carreteres secundàries.

El pla es basarà en un increment de la presència policial mitjançant controls d'alcoholèmia i drogues, de velocitat i de sistemes de seguretat passiva. També es fa incidència en els vehicles de dues rodes, parant esment en el control del bon ús del casc de protecció i de les condicions tècniques del vehicle.

Comenta aquest article