Societat

La Penya Barça Cambrils celebra els títols aconseguits aquesta temporada amb un multitudinari sopar

Per Berta Ruiz

Imatge de grup de la junta de la Penya Barça de Cambrils, acompanyades per directius de l'equip

La Penya Barça Cambrils va celebrar aquest passat divendres 3 de juliol un multitudinari sopar per celebrar la consecució dels títols esportius de les diferents seccions del FC Barcelona obtinguts al llarg d'aquesta temporada 2008-2009. La trobada va fer-se a El Dorado i va reunir unes 130 persones entre socis de la Penya Barça i acompanyants.

La presidenta de la Penya Barça Cambrils –Jordina Font– comentava a Revista Cambrils Diari Digital que la trobada va anar molt bé i tots els assistents van poder gaudir d'una vetllada molt amena i distesa. Cal destacar que es va comptar amb la presència de dos directius del FC Barcelona: Josep Ignasi Macià, directiu de l'Àrea Social –que també havia assistit a la inauguració del nou local de la penya cambrilenca el passat mes de setembre– i Jacint Borràs, directiu i president del Barça Atlètic. També hi van assistir el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens–, l'entrenador cambrilenc de l'infantil B del Barça –Albert Puig–, el delegat de les Penyes Barcelonistes de la zona nord de Tarragona –Francesc Serra– i el secretari de l'Agrupació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord.

Les copes de les lligues de futbol i bàsquet, de prop

Com a detall, els dos membres de la junta directiva del FC Barcelona assistents al sopar, van portar les
dues copes corresponents als títols de lliga guanyats pel Barça de futbol i de bàsquet aquesta temporada 2008-2009. Els aficionats cambrilencs van poder veure de prop aquests dos preuats trofeus. A banda, durant la vetllada, també es va sortejar material esportiu del FC Barcelona i obsequis de la Penya Barça Cambrils. El diari Sport –patrocinador de la celebració– també va obsequiar els socis de la penya cambrilenca amb uns regals, mentre que la penya també ho va fer amb els assistents no socis. A la festa tampoc hi van faltar els parlaments i l'intercanvi de regals entre l'Ajuntament de Cambrils, la Penya Barça Cambrils i els representants del FC Barcelona. Tal i com també va explicar Jordina Font, tampoc hi va faltar el pastís de celebració i, una sorpresa a càrrec d'un penyista cambrilenc, que va disfressar-se de l'Avi del Barça.

Una temporada excel·lent per a totes les seccions blaugrana

Així doncs, els culés cambrilencs van poder celebrar els títols aconseguits aquesta temporada pels diferents equips blaugrana: el triplet de la secció de futbol –amb la Copa del Rei, la Lliga i la Champions League; la Lliga de bàsquet; la Copa del Rei d'handbol, la Supercopa d'Espanya d'handbol i els quatre títols aconseguits per la secció d'hoquei amb la Lliga, la Supercopa d'Espanya, la Copa Continental i la Copa Intercontinental.

Al sopar, que es va celebrar a El Dorado, van anar unes 130 persones entre socis i acompanyants

Comenta aquest article