Esports

El Club Atletisme Cambrils celebra el seu 30è aniversari amb un campionat social

Per Pere Ferrando

Els participants al campionat social del Club d'Atletisme Cambrils, ahir al matí a la pista d'atletisme

El 6 de juliol el Club Atletisme Cambrils compleix 30 anys d'existència. Per a celebrar l'onomàstica es va creure convenient tirar endavant la iniciativa de disputar un campionat social.

El reglament deia que s'havien de constituir equips de quatre participants. Cadascun d'ells puntuaria en una de les proves següents: 100 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes i 800 metres llisos. Posteriorment, tots els integrants formarien l'equip de relleus 4x100 metres llisos. Segons el lloc assolit en cadascuna de les proves, els components dels equips anirien sumant punts. La suma total de totes les proves donaria lloc a la puntuació final.

La idea a l'hora d'organitzar el campionat era aconseguir la participació de gent no habitual dins de la pista, com són els pares, mares i familiars dels atletes. En un ambient distès s'intentava que tothom passés una bona estona i, de pas, que els "atletes no habituals" provessin les seves habilitats atlètiques per un dia.

Cinc equips participants

En aquesta primera edició van participar cinc equips que van mantenir un interessant frec a frec fins a la darrera prova. Si bé la qualitat de les marques, òbviament, no eren les habituals, la intensitat de la competició hi va ser present durant tot moment al llarg de la jornada. Lògicament, en un campionat d'aquestes característiques els resultats van ser el de menys, donat que l'objectiu de passar una estona esportiva divertida es va assolir plenament.

Un cop acabada la competició, es va fer un dinar de germanor al mateix recinte de l'estadi d'atletisme. Durant el mateix hi van haver agraïments cap a tots aquells que, amb el seu esforç, han fet possible, una temporada més, que la capacitat organitzadora del club es mantingui amb una alta qualificació.

El fet de dur a terme aquest dinar a peu de pista era la forma amb la que els integrants del club van voler posar de manifest la importància que la instal·lació té en l'activitat diària del col·lectiu i en el rendiment dels seus atletes.

Comenta aquest article