Informació general

Satisfacció general entre el sector comercial cambrilenc participant en la Fira Fora Stocks

Per Berta Ruiz

Aspecte de la Fira Fora Stocks, aquest passat dissabte al matí

Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, va tenir lloc una nova edició de la Fira Fora Stocks –organitzada per la Unió de Botiguers de Cambrils i el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert–. Enguany, i com a novetat, la fira va estrenar una nova ubicació ja que una vuitantena de parades –corresponents a uns 50 establiments comercials– van instal·lar-se al llarg de tota la façana marítima, davant del port. En anys anteriors, la fira s'havia fet a l'avinguda de la Diputació, al costat de la platja del Regueral.

Valoració positiva

La dinamitzadora comercial –Sílvia Coll– valorava molt positivament a Revista Cambrils Diari Digital el funcionament de les dues jornades de la Fira Fora Stocks, tot i que enguany es canviava d'ubicació. Segons ha comentat Coll, "un 80% dels establiments comercials participants estan molt contents de les vendes. S'ha venut molt, ha vingut molta gent i hi ha hagut molt moviment per tot arreu. Estem molt contents de com ha anat tot". Sobre el canvi d'ubicació, la dinamitzadora comercial ha explicat que, "hi ha molta gent enamorada de la platja, perquè al matí i al migdia hi va molta gent. Aquí davant del port, a la tarda i al vespre és quan s'ha concentrat un major moviment i s'ha treballat més, segons han comentat alguns establiments. A més, els botiguers del port també han estat més contents perquè al llarg del cap de setmana hi ha hagut més moviment", tant pels carrers comercials del port com per la zona de bars i restaurants. Per Coll "fem una valoració molt positiva d'aquesta nova ubicació i de les vendes, tot i els moments de crisi que estem patint".

Pel que fa als articles que es van poder trobar a la fira, cal destacar la gran varietat de productes rebaixats; des de roba esportiva, roba de bany, roba infantil, sabateria, equipament per a la llar i decoració, bijuteria, joguines i d'altres articles.

Comenta aquest article