Societat

El Nou Cambrils celebra un any més les festes del barri amb activitats per a totes les edats

Per Raquel Samaniego

Els més petits van gaudir de jocs tradicionals i inflables. Després, van menjar-se un bon berenar

Els veïns del Nou Cambrils van estar de festa aquest passat cap de setmana. Els dies 4 i 5 de juliol van celebrar les seves festes del barri al parc del Nou Cambrils, on hi va haver activitats per a totes les edats. El dissabte, a les 10.30 hores, fins a un centenar de ciclistes entre petits i adults van participar a la bicicletada popular. A l'arribada, els infants van gaudir de jocs inflables. Per la tarda, van participar en jocs tradicionals i van menjar-se un bon berenar. La nit arribava amb l'actuació del grup de sevillanes del barri, del Coro Rociero Virgen del Camino, i d'una demostració del musical que està preparant la coreògrafa Carolina Figueres 'Jo vull actuar a Broadway'. Finalment, el pregó arribava de la mà de la directora dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona —Hortènsia Grau— i, de la revetlla amenitzada pel grup Samanà.

Ahir diumenge els actes es van centrar en un esmorzar popular amb pa, pernil i zurracapote —una sangria típica de Navarra—, contes per als més petits a càrrec de la secretària de l'associació —Rosana Andreu—, xocolata amb melindros per la tarda i una festa de l'escuma. Per acomiadar les festes fins l'any vinent, es va organitzar a les 22 hores cinema a l'aire lliure i un fi de festes, a les 23.30 hores, amb els Diables de Cambrils.

Rosana Andreu valora molt positivament aquestes festes del barri. Segons ha assegurat a Revista Cambrils Diari Digital, "el parc va ser ple de gent en moltes ocasions, per això estem molt contents amb la participació dels veïns a tots els actes. Tot ha anat molt bé i sense cap incident", comenta.

Comenta aquest article