Informació general

El certamen Emprèn en Femení premia un projecte empresarial assessorat pel Cambrils Emprèn

Per Redacció

La quarta edició dels Premis tarragonins impulsats per la Diputació 'Emprèn en femení' premia el projecte de Dolors Mañé Figueras, assessorat pel servei de Cambrils Emprèn de l’Ajuntament. Mañé va rebre el segon premi, dotat amb 4.000 euros. Aquest certamen pretén reconèixer l’empenta empresarial d’aquelles dones del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
 
Mañé va treballar conjuntament amb la tècnica encarregada del Servei Cambrils Emprèn del Departament de Promoció de Ciutat, Àngels Fortuny, a fi de perfilar el seu projecte i cercar les fonts de finançament i els possibles ajuts públics i privats.  Finalment, el servei Cambrils Emprèn li va atorgar el certificat de viabilitat del projecte que acreditava la solidesa d’aquest des del punt de vista tècnic.
 
El negoci que proposa l’emprenedora consisteix en un servei de consultoria dirigit a organitzacions, empreses i administracions públiques a fi de planificar la seva estratègia de comunicació a través de l’elaboració de plans de comunicació; l’especialització en comunicació de responsabilitat social i la proposta d’accions comunicatives innovadores.

Comenta aquest article