L'atleta Sandra Álvarez aconsegueix el bronze en el llançament de martell al campionat de Catalunya júnior

Sandra Álvarez, en un moment del llançament de martell a l'estadi Josep M. Pallàs de Vic

Aquest passat dissabte 27 de juny, es va disputar el campionat de Catalunya júnior a l'estadi Josep M. Pallàs de Vic.

Com a representant del Club Atletisme Cambrils hi va prendre part Sandra Álvarez amb una actuació força destacada, guanyant la medalla de bronze a la prova de llançament de martell. A més, en el 6è llançament -el darrer de la competició-, la cambrilenca va batre el rècord de Cambrils, tant en categoria júnior com en absolut, amb un llançament de 39.74 metres. D'aquesta forma va tornar a pujar a un podi català, casualment al mateix escenari que la primera vegada que ho va aconseguir.

Sandra Álvarez també va participar en la prova del salt d'alçada, acabant en 5a posició amb un millor salt de 1.33 metres i, també va prendre part en la prova de llançament de pes, assolint el 6è lloc amb un millor intent de 8.61 metres. Cal destacar que en aquest campionat de Catalunya júnior també hi havia de participar l'atleta cambrilenca Elisa Laguna, però va patir una lesió entrenant.

La propera cita serà el campionat d'Espanya, que es disputarà el cap de setmana de l'11 i 12 d'aquest mes a la localitat mallorquina de Calvià, on Sandra Álvarez llançarà el martell buscant una posició de finalista.