Esports

Tres patinadores del Club Patí Cambrils participen en el campionat territorial de patinatge artístic

Per Redacció

D'esquerra a dreta: l'entrenadora Mireia Guinjoan, Ariadna Estivill, Alba Muñoz, Paula Bonillo i Núria Ramiro (entrenadora)

El cap de setmana del 13 i 14 de juny es va celebrar a Alcanar, el Campionat territorial aleví i infantil de patinatge artístic, amb la participació de tres patinadores del Club Patí Cambrils; Alba Muñoz en la categoría aleví, i Paula Bonillo i Ariadna Estivill en la categoría Infantil.

Alba Muñoz va obtenir la segona posició, optant així a participar en el campionat de Catalunya que es celebrarà els dies 19i 20 de setembre al CP Bordeta, a Lleida. Així mateix en la categoria infantil, Ariadna Estivill va aconseguir la 16a posició i Paula Bonillo la 21a. D'altra banda aquell mateix cap de setmana, un grup de joves patinadores del club cambrilenc participaven amb la coreografia "Índies" a la cerimònia de clausura de la segona edició els Jocs Catalans dEsports Adaptats que es va celebrar al Palau Municipal d'Esports de Cambrils .

Helana Guinjoan al Campionat de Catalunya júnior
 
El darrer cap de setmana, 20 i 21 de juny, la patinadora del Club Patí Cambrils Helena Guinjoan va participar en el Campionat de Catalunya en la categoria júnior a l'Ametlla del Vallès (Barcelona), després d'aconseguir classificar-se a la Territorial de Tarragona. La cambrilenca va quedar en la 16a posició.

Comenta aquest article