Informació general

Els Mossos detenen a Cambrils un jove que va assaltar violentament un establiment a Valls

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de juny a Cambrils després d'una exhaustiva recerca, un jove de 24 anys d'edat i de nacionalitat marroquina com a presumpte autor d'un robatori amb violència a una pastisseria de Valls.

Els fets van produir-se el dia 2 de juny, quan una treballadora d'una pastisseria que estava tancada al públic, va ser agredida violentament per aquest jove. Segons va denunciar la dona, un home va entrar al local i sense parlar li va assenyalar la caixa registradora. En veure que la denunciant no entenia el que volia, aquest la va agredir colpejant-li la cara amb un objecte contundent. Finalment, va aconseguir obrir la caixa i va endur-se uns 20 euros de canvi que hi havia a l'interior.

Després d'una intensa recerca, els Mossos van detenir l'autor dels fets a Cambrils. El jove, que compta amb quatre antecedents policials per diferents delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial el passat dissabte. El Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus va decretar el seu ingrés a presó.

Comenta aquest article